M!$s.D3evil

Ruhpolding

Antholz

Opplev Lofotfiske 5 – 8 mars 2021

post img

Vi reiser fredag morgen kl.07.00 via Oslo med ankomst Harstad/Evenes kl. 10.15. Derfra er det 2,5 timer i buss til vårt hotel Scandic i Svolvær. Retur mandag kl. 18.10 via Oslo til Stavanger kl. 21.25.

Lofoten er av Lonly Planet kåret til verdens fineste øy. Du vil også ha muligheten å få med deg nordlyset om forholdene ligger til rette.

Det tradisjonelle Lofotfisket er et vintereventyr. Fangsten lærer vi deg å sløye om bord, og selvsagt får du også ta den med deg hjem om du ønsker. Det er kaldt på havet om vinteren, kle derfor på deg varme klær lag på lag og sko med god såle. Det er mulig å leie sko ved behov.

Fiske i Lofoten varierer stort avhengig av sesong og årstid og under det tradisjonelle Lofotfisket, som varer fra slutten av februar til april, er det skreien vi fanger. Vår vinterfisketur inkluderer havfiske med juksahjul og/eller havfiskestang ombord i fiskeskøyte.

Du får god veiledning av mannskapet på turen, og du får en smakebit av hvordan Lofotfisket foregår gjennom historier og fortelling ved siden av selve fisket.

Du får egnet fiskeredskap og flytedress om bord.

Det vert fiske i 4 timer lørdag fra kl. 08.30 og 4 timer søndag fra kl. 10.00

Pris per pers i dobbeltrom 10 200 kr inkl frokost og middag 3 dager, fly m 1 kolli bagasje, transfer, 2 dager fiske inkl egnet utstyr. Tillegg enkeltrom 1500 kr. Det vil og bli mulighet for fiske fredag ettermiddag mot tillegg.

Påmelding innen 2 januar til Lars Madland: mail post@larsmadlandreiser.no /tlf 91663166

eller Frode Haugen mail post@norwaysportstravel.no / tlf 911 36 314