Standplass Ruhpolding

Ruhpolding

Antholz

Lofoten sommer og høst 2021

post img

Opplev Lofoten før utlandet kommer tilbake for fullt.

Lofoten er en av de fineste plassene i Norge med flotte fjell og små fiskelandsbyer. Øya er av Lonly Planet kåret til verdens fineste øy. Midtsommers vil det være mulighet for midtnattsol og på høsten det magiske Nordlyset. Vi forholder oss til myndighetene sine reiseråd for covid 19.

Tur 1. fra 8 – 13 juli.

Avreise med Sas fra Stavanger via Oslo til Evenes. Buss videre i 2,5 t til Svolvær. Ved ankomst vil det være mulig å gå opp til foten av Svolværgeita. Dag 2: sykler vi til Henningsvær. Dag 3: videre til Leknes. Dag 4: Turen fortsetter til Reine. Vi tar sykkelfergen mellom Ballstad og Nusfjord. Dag 5: da har vi levert syklene og tar fotturen opp på Reinebringen. Dag 6: ferjen til Bodø og videre hjem med fly. Sykkeletappene er på mellom 25 og 60 km i lett sykkel terreng. Overnattinger på hotel og rorbuer. Pris pr pers i dobbeltrom 3 netter og Rorbu(3 soverom) Reine inkl frokost og middag alle dager 14.750 kr pp. Tillegg Rorbu 2 soverom + 550 kr og Rorbu 2 personer + 1200 kr. Inkludert: fly, all transport, sykelleie(el-sykel + 800 kr) overnatting i 5 nt, samt reiseleder.

Tur 2. fra 29 juli – 3 august.

Avreise med med Sas fra Stavanger via Oslo til Evenes. Buss videre i 2,5 t til Svolvær. Det blir 3 netter på hotel eller rorbu i Svolvær og 2 netter på Rorbu i Reine før vi tar ferje til Bodø og videre hjem med fly på kvelden. Det vil være en felles fottur hver dag. Vi vil gå opp til Svolværgeita, Festvågtind, Reinebringen, Helvetstind og Delp – Matmor. Det vil være en del stigning på alle turene, men de er ikkj så lange. De fleste vil være 2-3 t mens den ene dagen vil være 5-6 t. Om været er bra kan det bli tid å besøke ei av de krittkvite strendene. Pris pr person i Rorbu(2 soverom) Svolvær og Rorbu (3 soverom) Reine inkl frokost og middag 13.900 kr. Tillegg hotel Scandic Svolvær + 600 kr, Rorbu 2 soverom/4 pers Reine + 550 kr Rorbu 2 pers Reine + 1200 kr. Inkludert: fly, all transport, overnatting i 5 nt, samt reiseleder.

Tur 3. fra 8 – 12 oktober.

Hæsten i nord byr på fantastisk flotte farger og om været er på lag har vi muligheten å oppleve Nordlyset. Vi bor 2 netter på hotel i Svolvær og 2 netter på rorbu i Reine Innholdet på turen vil være tilnærmet likt tur 2. Pris pp i dobbeltrom Svolvær 2 nt. og 2 nt. i Rorbu i Reine med 3 soverom 10990 kr. Inkludert fly, all transport, overnatting i 4 nt. med frokost og middag samt reiseleder

Påmelding til Lars Madland: mail post@larsmadlandreiser.no / tlf 91663166.

eller Frode Haugen mail post@norwaysportstravel.no / tlf 911 36 314. Begrenset plass.