Standplass Ruhpolding

Ruhpolding

Antholz

Piemonte 11-15 oktober 2019

post img

Lars Madland Reiser i samarbeid med Norwaysporstravel har gleden av å arrangere tur til et av dei beste vinområda i Italia. Her produseres Barolo, Barbaresco og Barbera viner.

11. okt. Avreise kl. 10.25 med Norwegian via Oslo til Milano Malpensa kl 15.50. Egen buss til Barolo(18 mil) 2 t. Her bur vi på et bra 3* hotell. Dersom det fortsatt er sommer så har de utendørs basseng som vi kan bruke. Middag om kvelden på hotellet 3 retter inkl vin.

12.okt. Etter frokost blir det sykkeltur i området rundt Barolo Vi besøker en vingård i området for lunsj og vinsmaking. Når vi er ferdige med sykkelturen spaserer vi ned i sentrum og smaker vin hos Borgogno. I kveld er det middag hos Marchesi di Barolo kjent produsent. Vi får 4 retter og 4 tilpassede viner.

13.okt. Etter frokost er vi klar på sykkelen igjen. Turen i dag går i det flotte landskapet til Barbarecco. Her blir det lunsj og vinsmaking. Vi sykler ned til Alba og leverer fra oss syklene. Det er trøffelmesse i byen. Vi tar ein stopp på 2-3 timer før vi tar buss heim til hotellet. Middag på restaurant i Barolo.

14.okt. I dag går vi til La Morra og tar en stopp før vi går videre og for å se på trøffel leting. Lunsj med vinsmaking før vi går hjem til hotellet. I kveld er det middag på gourmet restauranten La Ciau del Tornenento som ligger 30 min unna med buss. 6 retter med tilpassede viner. Dei har også en fantastisk vinkjeller som vi får oppleve. Middagen er frivillig da prisen er 2000 kr pp inkl skyss.

15.okt Da er dagene i Piemonte over. Kl 09.30 henter bussen oss for å kjøre til Milano Malpensa. Flyavg kl 14.05 via Oslo. Lander i Stavanger 19.05.

Turen kan også tilrettelegges for de som ikke kan sykle/gå. Vi ordner skyss. Alt beskrevet i programmet er inkludert i turen. Pris pr person i dobbeltrom 11900 kr ved minimum 30 deltakere. Tillegg for enkeltrom 2000 kr. Tillegg for elsykkel 200 kr pr dag. Det tas forbehold om store endringer i Euro kurs.

Ifjor ble turen kjapt fulltegnet så vil du sikre deg plass meld deg på til:

Lars Madland mail l-madl@online.no eller tlf 91663166

Frode Haugen mail post@norwaysportstravel.no eller tlf 91136314