Standplass Ruhpolding

Ruhpolding

Antholz

Isle of Wight 4 – 8 September 2020

post img

Isle of Wight er ei øy sør for Porsmouth/Southampton. Det tar 45 min med ferje eller 10 min med luftputebåt fra fastlandet. Mange Engelskmenn har det som sin ferieøy. Det er klipper og fine strender samt tilrettelagd for sykkelturisme. Eg har ein venn som bor der som hjelper til med tilrettelegginga. Han er kjentmann overalt på øya.

Fredag 4 september

Norwegian fra Stavanger 08.35 til London Gatwick 09.25. Derfra har vi 1,5 time til ferje eller luftputebåt. Etter innsjekk på vårt hotel har vi dagen til fri disp. Felles middag om kvelden.

Lørdag 5 september

Vi oppdager øya fra sykkelsete. Øya er 25 km nord – sør og 45 km aust – vest. Vi vil da kunne få sett mykje av øya. Vi sykkler ca 4 mil. Det vert lunsj på vingård. Felles middag om kvelden.

Søndag 6 september

Dagen i dag vert nokså lik dagen før bare med annen rute. Vi tar med oss severdigheter underveis og vil besøke øyas kvitlauk farm mm. Dei har mange forskjellige kvilaukprodukter. Også kvitlauksøl. Felles middag om kvelden.

Mandag 7 September

I dag tar vi på fottur og ser på klippene som det er mange av på øya, før me tar lunsj. Vi går innom øyas distillery som er kjent for sin Gin som vi smaker på. Vi tar også innom lokalt bryggeri for smaking. Felles middag om kvelden.

Tirsdag 8 september

Da er dagene på IOW over. Vi har direkte fly heim fra London Luton kl. 17.00 med WizzAir som lander 19.40 på Sola.

Pris pr person i dobbeltrom 10250 kr Tillegg for enkeltrom. 1800 kr

Tillegg el-sykkel pr dag begrensa antall. 200 kr

Det tas forbehold om vesentlige endringer i pund kurs og flyskatter.

Alle må sjølv sørge for reise/avbestillingsforsikring.

Påmelding til Lars Madland: mail post@larsmadlandreiser.no / tlf 9166 3166

eller Frode Haugen mail post@norwaysportstravel.no / tlf 911 36 314