Aktuelt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vil du vera med på tur i vinter? ✈️⛷Endeleg kan me sjå fram til ein vinter utan restriksjonar, og eg er allereie godt i gang med planlegginga av sesongen for neste år.Sjølvsagt blir det turar til destinasjonar kor tradisjonsrik vintersport og opplevingar i kalde og vakre omgjevnader står i sentrum. Eg sett blant anna opp reiser til:🇩🇪 VM i skiskyting – Oberhof, Tyskland🇩🇪 WC i skiskyting – Ruhpolding, Tyskland🇮🇹 WC i skiskyting – Anterselva, Italia🇸🇮 Ski-VM – Planica, SloveniaDersom du ynskjer å vera med å heia fram dei norske utøvarane i utlandet, vil eg oppfordra til å reservera reise i god tid på førehand. Eg gler meg til å ta deg med på folkefest igjen!Kva for destinasjon kunne du helst tenka deg å reisa til? 📍Les meir om dei ulike turane på nettsida vår: larsmadlandreiser.no/opplevelser/ ... Vis merVis mindre

Vil du vera med på tur i vinter? ✈️⛷
Endeleg kan me sjå fram til ein vinter utan restriksjonar, og eg er allereie godt i gang med planlegginga av sesongen for neste år.
Sjølvsagt blir det turar til destinasjonar kor tradisjonsrik vintersport og opplevingar i kalde og vakre omgjevnader står i sentrum. Eg sett blant anna opp reiser til:
🇩🇪 VM i skiskyting – Oberhof, Tyskland
🇩🇪 WC i skiskyting – Ruhpolding, Tyskland
🇮🇹 WC i skiskyting – Anterselva, Italia
🇸🇮 Ski-VM – Planica, Slovenia
Dersom du ynskjer å vera med å heia fram dei norske utøvarane i utlandet, vil eg oppfordra til å reservera reise i god tid på førehand. Eg gler meg til å ta deg med på folkefest igjen!
Kva for destinasjon kunne du helst tenka deg å reisa til? 
📍Les meir om dei ulike turane på nettsida vår: https://larsmadlandreiser.no/opplevelser/Image attachmentImage attachment
31.03.22
Lars Madland Reiser

... Vis merVis mindre

31.03.22
Lars Madland Reiser

... Vis merVis mindre

Vis flere
Nyhetsbrev

Motta nyheter og nye turer
på e-post

Påmelding nyhetsbrev